MALINOISPENTUE SYNTYNYT 5.5.2021 jakaumalla 3u + 6 n!
Alustavasti vapaana yksi narttu!

YHDISTELMÄ:

© Emilia salmijärvi

isä: Cristiano Ronaldo Is Always Crazy "Onni"

A/A (indeksi 110), 0/0 (indeksi 113), LTV0, SP0, silmät terveet

- BH

Onni on kompaktin kokoinen sporttikoira; lyhytselkäinen, leveärintainen, painaa 30 kg.
Perusluonteeltaan vilkas, iloinen, aina valmis toimimaan ja hieman pidättyväinen.
Onni on nopea, hyväotteinen ja hyökkää voimakkaasti. Sillä on erittäin voimakas saalisvietti. Se on myös melko terävä kaveri ja reagoi asioihin herkästi. Erittäin korkeaviettinen.
Tulee kotona laumassa kaikkien urosten kanssa toimeen. Lenkkeilee perheen toisen malin ja westien kanssa. Vieraista koirista se ei pidä.

(Onnin kuvaus: omistaja Krista Saari)

emä: Peta "Lempo"

A/A (indeksi 101), 0/0 (indeksi 103), LTV0, VA0, SP0,
olat & polvet terveet (K. Ventelä), silmät terveet

Lempo on nopea ja kiihkeä, erittäin vietikäs sähikäinen.
Se on kaksiviettinen, hyvät hyökkäykset sekä otekäyttäymisen omaava narttu. Korkeasta vietistä huolimatta Lempo ei koskaan vuoda ja siirtyy helposti hallintaan.
Lempo ei ole erityisen sosiaalinen koira, eikä ole vieraiden käsiteltävissä. Se vaatii myös erittäin paljon liikuntaa ja treenaamista sekä jämäkän ohjaajan ollakseen miellyttävä koira arjessa.
Lempolla on ollut hyvä toimintakyky kaikissa tiloissa ja pinnoilla missä sitä on käytetty.
Lempolla on jo yksi pentue ja sen jälkeläiset vaikuttavat varsin lupaavilta ominaisuuksiltaan. Lempo on erinomainen emä.

Odotan Onnin ja Lempon pennuista korkeaviettisiä, energisiä ja aktiivisia koiria kaikkeen koiraurheiluun sekä työkäyttöön.
Tulevien pennunottajien kannattaa huomioida, että pentueessa saattaa olla teräviä/vähemmän sosiaalisia yksilöitä ja pentuiän sosiaalistamiseen on syytä panostaa.

Huomioithan, että pentuja ei myydä kotikoiriksi, vaan ainoastaan aktiiviseen harrastus/työkäyttöön. Haluamme, että kaikki kasvattimme luustokuvataan virallisesti 1-2 vuoden iässä. Myymme kaikki potentiaaliset jalostusnartut jalostusoikeudella yhteistyökykyisiin- ja haluisiin koteihin, (pl. virkakoirat).

Pennut luovutetaan 7 viikkoisesta alkaen, 3 x madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina, kirjallisten hoito- ohjeiden sekä pentupaketin kera, jossa pennulle tuttua ruokaa. Pennut ovat tottuneet syömään sekä raakaruokaa, että kuivamuonaa ja niitä on sosiaalistettu ennen luovutusta hyvin, myös mm. muihin eläimiin ja lapsiin sekä totutettu erilaisiin pintoihin/tiloihin sekä tehty "nenänavausharjoituksia". Pennuillamme on terveystakuu. Kaikissa pentueissamme on silti terveysriskejä, emmekä voi koskaan luvata tervettä koiraa. Suositelemme hankkimaan pennulle vakuutuksen mahdollisten tapaturmien ja eläinlääkärikulujen osalta.

Kaikki kasvattimme ovat tervetulleita treenaamaan meille mm. suojelun osa-alueita ja meillä on lähellä asuville kasvateillemme oma aktiivinen treeniryhmä. Järjestämme myös vuosittain kasvattipäivät / pentuetapaamisia / treenipäiviä. Pennun hinta on 1240€ (sis. alv 24%) ja jalostusoikeusnartun hinta 1000€ (sis. alv 24%)

Pentutiedustelut s-postilla: kennelkulovalkean@gmail.com tai
puh. 044-2118692, jätä tekstiviesti ja nimesi, jos en pysty vastaamaan, niin soitan myöhemmin takaisin.