MALINOISPENTUE SUUNNITTEILLA SYKSY 2022 / KEVÄT 2023

© hipsu.com

isä: Paavo de Hellehond "Paavo"

A/A, 0/0, LTV0, VA0, SP0,
silmät: puutteellinen kyynelkanavan aukko

emä: Peta "Lempo"

A/A, 0/0, LTV0, VA0, SP0, olat & polvet terveet (K. Ventelä),
silmät terveet

Huomioithan, että pentuja ei myydä kotikoiriksi, vaan ainoastaan aktiiviseen harrastus/työkäyttöön. Haluamme, että kaikki kasvattimme luustokuvataan virallisesti 1-2 vuoden iässä. Myymme potentiaaliset jalostusnartut yleensä jalostusoikeudella yhteistyökykyisiin- ja haluisiin koteihin.

Pennut luovutetaan 7 viikkoisesta alkaen, 3 x madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina, kirjallisten hoito- ohjeiden sekä pentupaketin kera, jossa pennulle tuttua ruokaa. Pennut ovat tottuneet syömään sekä raakaruokaa, että kuivamuonaa ja niitä on sosiaalistettu ennen luovutusta hyvin, myös mm. muihin eläimiin ja lapsiin sekä totutettu erilaisiin pintoihin/tiloihin sekä tehty "nenänavausharjoituksia". Pennuillamme on terveystakuu. Kaikissa pentueissamme on silti terveysriskejä, emmekä voi koskaan luvata tervettä koiraa. Suositelemme hankkimaan pennulle vakuutuksen mahdollisten tapaturmien ja eläinlääkärikulujen osalta.

Kaikki kasvattimme ovat tervetulleita treenaamaan meille mm. suojelun osa-alueita ja meillä on lähellä asuville kasvateillemme oma aktiivinen treeniryhmä. Järjestämme myös vuosittain kasvattipäivät / pentuetapaamisia / treenipäiviä. Malinoispennun hinta on 1240€ (sis. alv 24%) ja jalostusoikeusnartun hinta 1000€ (sis. alv 24%)

Pentutiedustelut s-postilla: kennelkulovalkean@gmail.com tai
puh. 044-2118692, puhelimitse tavoittaa ajoittain huonosti, joten jos en pysty vastaamaan, niin laita tekstiviesti ja nimesi, niin soitan myöhemmin takaisin.