© Anni Kaihola

© Anni Kaihola

Huomioithan, että pentuja ei pääsääntöisesti myydä kotikoiriksi, vaan aktiiviseen harrastus/työkäyttöön. Haluamme, että kaikki kasvattimme luustokuvataan virallisesti 1-2 vuoden iässä.

Pennut luovutetaan 7 viikkoisesta alkaen, 3 x madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina, kirjallisten hoito- ohjeiden sekä pentupaketin kera, jossa pennulle tuttua ruokaa. Pennut ovat tottuneet syömään sekä raakaruokaa, että kuivamuonaa ja niitä on sosiaalistettu ennen luovutusta hyvin, myös mm. muihin eläimiin ja lapsiin sekä totutettu erilaisiin pintoihin/tiloihin sekä tehty "nenänavausharjoituksia". Pennuillamme on terveystakuu. Kaikissa pentueissamme on silti terveysriskejä, emmekä voi koskaan luvata tervettä koiraa. Pennulla on luovutushetkellä voimassaoleva Agrian henki- ja rotuvakuutus kasvattajan kustantamana 3 kk:den ajaksi.

Kaikki kasvattimme ovat tervetulleita treenaamaan meille mm. suojelun osa-alueita ja meillä on lähellä asuville kasvateillemme oma aktiivinen treeniryhmä. Järjestämme myös vuosittain kasvattipäivät / pentuetapaamisia / treenipäiviä.

Pentutiedustelut s-postilla: kennelkulovalkean@gmail.com tai
puh. 044-2118692, puhelimitse tavoittaa ajoittain huonosti, joten jos en pysty vastaamaan, niin laita tekstiviesti ja nimesi, niin soitan myöhemmin takaisin.