SAKSANPAIMENKOIRAPENTUETTA ODOTETAAN SYNTYVÄKSI VIIKOLLA 19!

Kuva© Satu Kantola

isä: Adofau Bergelmir "Rölli"

A/A (indeksi 115), 0/0 (indeksi 107), LTV0, VA0, SP0
silmät terveet, DM N/N

BH, SPL-arviointi, kilpailee agilityssä 2 -luokassa.

emä: Kulovalkean Myrskysyntyinen "Helga"

B/B (indeksi 103), 0/0 (indeksi 103), LTV0, VA0
olkanivelen osteokondroosi: terve/terve

BH, SPL-arviointi

Huomioithan, että pentuja ei myydä kotikoiriksi, vaan ainoastaan aktiiviseen harrastus/työkäyttöön. Haluamme, että kaikki kasvattimme luustokuvataan virallisesti 1-2 vuoden iässä. Myymme potentiaaliset jalostusnartut yleensä jalostusoikeudella yhteistyökykyisiin- ja haluisiin koteihin.

Pennut luovutetaan 7 viikkoisesta alkaen, 3 x madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina, kirjallisten hoito- ohjeiden sekä pentupaketin kera, jossa pennulle tuttua ruokaa. Pennut ovat tottuneet syömään sekä raakaruokaa, että kuivamuonaa ja niitä on sosiaalistettu ennen luovutusta hyvin, myös mm. muihin eläimiin ja lapsiin sekä totutettu erilaisiin pintoihin/tiloihin sekä tehty "nenänavausharjoituksia". Pennuillamme on terveystakuu. Kaikissa pentueissamme on silti terveysriskejä, emmekä voi koskaan luvata tervettä koiraa. Suositelemme hankkimaan pennulle vakuutuksen mahdollisten tapaturmien ja eläinlääkärikulujen osalta.

Kaikki kasvattimme ovat tervetulleita treenaamaan meille mm. suojelun osa-alueita ja meillä on lähellä asuville kasvateillemme oma aktiivinen treeniryhmä. Järjestämme myös vuosittain kasvattipäivät / pentuetapaamisia / treenipäiviä. Saksanpaimenkoirapennun hinta on 1300€ (sis. alv 24%) ja jalostusoikeusnartun hinta 1050€ (sis. alv 24%)

Pentutiedustelut s-postilla: kennelkulovalkean@gmail.com tai
puh. 044-2118692, puhelimitse tavoittaa ajoittain huonosti, joten jos en pysty vastaamaan, niin laita tekstiviesti ja nimesi, niin soitan myöhemmin takaisin.